Bild
Nästa artikel

Brutal reklamfilm ska rädda liv

Video

Australian Transport Accidents Commission, TAC, har minskat olyckorna i Australien genom obehagliga men tydliga reklamfilmer. Nu vill de nå ut till motorcyklisterna.

Kommentarer

#2
2012-10-11 19:39

inget nytt
gå in på youtube och sök på THINK
reklam från england där dom visat sådana reklamer under många år
och enligt mig får dom en och tänka till
borde lätt visas sådant i Sverige

#3
2012-10-11 21:49

Men även om han körde i 40 så hade ju blindstyret kört ut rakt framför...borde finnas en kampanj för blindstyren också.

#4
2012-10-12 10:19

Om det kan kallas för realistisk upplysningsfilm eller för en makaber skrämselvideo kan diskuteras. Skapar i vart fall både obehagskänsla och lätt personlig undergångskänsla vid en hastig flukt.
Om Claes Tingvall skrivit manus när han var gästprofessor Down under kan väl ha sin riktighet?
F.ö. anser jag att försäkringspremien inte ska sättas efter postadress och ålder eller ens effekt/kilo hoj utan efter förarens/försäkringstecknarens riskbeteende! Kartlägg chanstagarna o buset o anpassa sen premien högst individuellt.
Är trött på kollektiviteten som jag tycker inte är solidarisk. ABS ska ge liten premiebonus.

#5
2012-10-15 20:20

Jag tycker inte om det outtalade budskapet att bilföraren friskrivs från ansvar. Det kan faktiskt sätta sig i folks bakhuvud. "Jag behöver inte se mig för, smäller det så är det för att killen på MC:n körde för fort och inget annat".

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.