Bild
Nästa artikel
Vad kommer BMW visa i Shanghai?

BMW:s mest exklusiva modell visas i Shanghai

Nyheter

I slutet av nästa vecka öppnar Shanghai Motor Show portarna och där har BMW meddelat att de kommer visa sin mest exklusiva motorcykel någonsin.

Den tyska bil- och motorcykeltillverkaren BMW kommer dyka upp på den stora motorsalongen i Shanghai nästa vecka. Inför tillställningen har de meddelat att de kommer visa uppdaterade versionerna av S 1000 RR och S 1000 XR.

Men i ett pressmeddelande nämner BMW Motorrad även att de kommer premiärvisa sin mest exklusiva modell någonsin. Även om det är mycket vag information höjer det ändå förväntningarna betydligt. BMW har gjort sig kända som en av de mer högteknologiska tillverkarna i motorcykelvärlden och frågan är nu vad de avser med exklusiv.
 
Kommer det handla om en gatversion av den maxade kolfiber-sporthojen BMW HP4 RACE eller är det en teknikspäckad version av tourern K1600?
 
Vad tror du? Skriv din bästa gissning i kommentarsfältet!
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.