Bild
Nästa artikel
Begreppet äventyrsmotorcykel kan få ny innebörd i framtiden.

BMW bygger fullskalig R 1200GS-svävare

Nyhet+Bilder

Bland BMW Motorrads designers finns flera Lego-entusiaster och ett samarbete med det danska leksaksföretaget ligger till grund för denna skapelse.

Alla dedikerade Legobyggare har vid något tillfälle byggt ett fordon som de skulle vilja se i full skala. Bland BMW Motorrads designers finns tydligen en drös Legofanatiker som givetvis har tillgång till den senaste motorcykelbyggartekniken.
 
Skapelsen på bilderna kallas Hover Ride Concept och den kommer att premiärvisas på Legoland i Danmark nu i veckan. Projektet började som ett samarbete mellan Lego och BMW Motorrad där ett 603-bitars kit togs fram för en liten Lego-R 1200 GS. Det lilla kittet utvecklades senare med delar för att göra Legomotorcykeln till en svävare.
 
Lego-entusiasterna på BMW tyckte att det var så kul att de beslutade sig för att göra en fullskalig modell av motorcykelsvävaren. Det ska tilläggas att detta inte är ett fungerande koncept utan endast en stilstudie.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.