Bild
Nästa artikel

Bildspel från Novemberkåsan

Nyheter

Enköping bjuder på lätt fuktig bana när Novemberkåsan nu körs. Vi bjuder här på ett bildspel från dagen, när man fortfarande kan känna igen förarna. Kolla in vårt bildspel här!

Det är Albin Elowson som leder efter dagsträckorna, före Jocke Ljunggren. Nicklas Persson fick tyvärr bryta på första sträckan. Pontus Skog ligger på en imponerande tredjeplats, före Kevin Olsen och de två juniorerna är jagade av veteranen Carl Johan Bjerkert som inlett loppet mycket stabilt. Men det är på natten det avgörs... 

Kul också att vi fortfarande har alla fyra tjejer som startade med i tävlingen efter de inledande dagsträckorna! Rekordmånga kvinnliga startande, totalt har bara fyra kvinnor någonsin fullföljt en Kåsa. Vi hoppas att det blir fler efter inatt!

Kommentarer

#1
2017-11-14 23:23

Vad skönt att ni fick med en efterlängtad genusvinkel. Alldeles för lite identitetspolitik i svensk media. Skämt åsido - insatser räknas, kön gör det inte.
Vilka klubbar tävlade de nämnda och onämnda för?

Hej!

Våra annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta göra det vi gör. Så vi vore tacksamma ifall du kunde stänga av adBlocker!