Bild
Nästa artikel

Bike söker ny medarbetare!

Jobba på Bike

Brinner du för motorcyklar och älskar att köra i alla väder? Gillar du utmaningar och trivs bäst när jobbet är av varierande art? Är du hungrig på något nytt där du får jobba med ditt största intresse? Om så är fallet, sluta inte att läsa nu!

Vi på BIKE stärker upp redaktionen inför 2018 och söker just dig som redaktör till tidningen. Du blir en av grundpelarna i vårt glada positiva gäng på redaktionen som alla lever för motorcyklar. Arbetsuppgifterna på Sveriges bästa motorcykeltidning är varierande och ingen dag är den andra lik.

Ena dagen reser du iväg någonstans i världen för att provköra senaste nyheten i motorcykelbranschen, dagen efter sitter du på redaktionen och skriver om den fantastiska upplevelsen. Veckan efter är du med testförarna och kör test hela veckan lång.

Innehåller ditt CV följande, tveka inte att söka till oss:
Lever motorcyklar, har A-kort, är positiv och glad, gillar att resa, kan skriva, gillar att blogga, har fotointresse, flexibel, kreativ och vill bli en i drömteamet på BIKE.

Hör av dig till mig snarast!

Christer Miinin
Chefredaktör BIKE

Tel: 070-5187072
e-post: christer.miinin@bike.se
www.bike.se
FB: BikeSverige
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.