Bild
Nästa artikel

Bergman tvåa i Superstock 1000!

Nyheter

Christoffer Bergman lyckades ta en andra plats i helgens Superstock 1000 på Monza, det är första gången på tio år en svensk tar pallplats på så pass hög internationell nivå.

Bergman gick med sin Kawasaki i mål endast 1.65 sekunder bakom ettan Savadori och hade trean La Marra 0.2 sekunder bakom sig - båda två körandes nya Ducati 1199 Panigale. Bergman startade som sexa men lyckades ta sig fram genom fältet med hjälp av en bra start som placerade honom tvåa redan på första varvet.

Att ta pallplast, mellan två Panigaler, i ett privatteam, i Superstock 1000 - ett oerhört lyckat resultat! Stort grattis till Bergman som har all rätt att vara glad!

"Jag gjorde återigen en riktigt bra start och var 2:a under första varvet. Redan under de inledande varven skapade vi i topp 3 en ganska stor lucka ner till 4:e platsen. Det var en bra fight in på mållinjen och en helt otrolig känsla att gå i mål som 2:a."

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.