Bild
Nästa artikel

Bansmiskaren Harley-Davidson FXDR 114

Nyheter

Att ta ut en custom på banan är kaxigt men ändå precis vad Harley-Davidson valt att göra med nya FXDR 114, deras mest prestandafokuserade modell på länge.

Harley-Davidson avslöjar en helt ny prestandamodell på förra årets nya Softail-plattform. Beteckningen FX har i Harley-sammanhang alltid inneburit att motorcykeln har ett lite sportigare stuk. Med nya FXDR 114 tar tillverkaren från Milwaukee detta ytterligare ett steg.

Deras största Milwaukee-Eight-motor på 1868 kubik med monstervridet 160 newtonmeter har monterats i ett sportigt cruiserchassi med en stabil aluminiumsving, USD-gaffel och clip on-styre. Men det är ingen liten motorcykeln, den dragraceinspirerade powercruisern är 2425 millimeter lång och väger 289 kilo. Trots att FXDR 114 har ett 240/40R-bakdäck på en 18-tumsfälg och ett framhjul på 19-tum ska den gilla att svänga enligt tillverkaren.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.