Arai erbjuder MotoGP-mässig service på mässan

Vartex AB har sedan 2017 importen av Arais landsvägshjälmar och i deras monter kommer du kunna testa deras senaste hjälmar. Dessutom repeterar de förra årets succe genom att igen bjuda in ett av företagets racesupportteam till MC-Mässan, så att du kan låta samma personal som har hand om förarna i WSBK, MotoGP och Isle of Man ha hand om din Arai. De kan serva, fräscha upp, kontrollera och rentav bygga om din hjälm. 

– Detta är ypperligt tillfälle för oss att visa Svenska folket vilket otroligt varumärke som Arai är, inte bara hjälmen andas säkerhet och kvalité utan även personalen ifrån Arai är otroligt välutbildade och kunniga. Det pratas en hel del om säkerheten inom mc-hjälmar och här kan man få mycket information om varför Arai bygger sina hjälmar som dom gör och varför dom har världens säkraste hjälmar, berättar Fredrik Hedeås, Affärsområdesansvarig för MC på Vartex.

Vartex är dessutom importör för bland annat Held, Blauer, Daytona, Forma, Knox och sedan nyligen Kriega. Spana in deras monter på Pitchen, plats C29.