road trip

4 inlägg 0 nya
road trip

köpte nya v-strom 1000 förra året. men lyckades aldrig komma ut på en mc trip.
men i år ska det bli av. men vet ej riktigt vart åka eller vilka väga eller något alls....

så det lär väl bli en spontanresa utan mål alls. men tänkte iallafall slänga ut frågan här om det finns någon som kanske skulle vara sugen av att åka iväg ett par dagar.
tips och trix mottages gärna med på vad man ska tänka på och vad man ska ha med i packning och framförallt vad man inte ska ha med....

utgår från kronobergs län

Hej

Förra sommaren drog jag och några kompisar till Trollstigen i Norge, om du inte har varit där rekommenderas det.

Annars planerar jag att Köra till Nordkap i sommar (v28-29), jag utgår från Lund trakten och hade tänkt ta inlands vägar upp (skulle vilja köra väg 531 på väg upp) och sedan ner antingen igenom Finland till Helsingfors, eller Svenska öst kusten ... du kan hänga på där om du vill, verkar som mina polare börjar få förhinder :)

det lät intressant att följa med. dock kan jag ej. min semester börjar ej fören vecka 29.....
dessutom tänkte jag lättstarta med bara typ ett par dagar max en vecka borta....

tackar för erbjudandet dock.

Då rekommenderar jag att du tar en tur till Trollstigen via Geiranger (ursäkta om stavningen är fel) ... det kan du lätt göra från Kronobergs län på en vecka ... men om du ångrar dig om Nordkap så hör bara av dig :)

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.