Önskar restips med mc-tåg

1 inlägg 0 nya
Önskar restips med mc-tåg

Hej
Till sommaren tänkte jag göra eventuellt göra en resa med bil/mc-tåg, troligtvis från Hamburg. Jag har surfat lite på det men upplever hemsidorna lite svårtolkade och gammelmodiga. Enligt reportaget i Bike så behövde man dessutom beställa separata biljetter för mc och personen.
Jag önskar råd om vilket tåg jag bör ta och gärna hur jag skall köra sedan, tänkte någon lämplig sträcka i Alperna för att sedan åka tåg tillbaka. Men alla förslag är välkomna. Som familjefar till små barn är det max en vecka som gäller.

En annan resa jag funderat över är Spanien. Varje år flyger vi ner till Nerja till en privat lägenhet som vi hyr. En tanke är då att min sambo flyger ner med minsta sonen och jag kör mc ner med den äldre med start en vecka tidigare. Hem igen blir för långt så då skulle man behöva frakta hem hojen med något t.ex. lastbil. Är det någon här som känner till om det finns några lastbilstransporter för mc från Nerja eller Malaga?

Mvh Emil

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.