Vart blev de av?

6 inlägg 0 nya
Vart blev de av?

Hej,

Först försvann Morten Broks från norska redaktionen och nu har oxå Klavs Lyngfelt försvunnit. Vad händer? Har de tråkigt på Bike?

Eller förresten, lite googlande gav svaret. Han ska ju starta upp en dansk version av M*t*rr*d. Jaja, ett nerköp för om man använder svenska tidningen som mall så är den erbarmligt tråkig...

Fast nu fattar jag lite till. Bike Danmark har lagts ner. Det förklarar ju en del.

Takazumi wrote:
Fast nu fattar jag lite till. Bike Danmark har lagts ner. Det förklarar ju en del.
Nån nämnde stängning av norska redax, men det blånekade visst Magnus W till när han heller inte berättade att det egentligen var danskarna som skulle spara pengar.
Motorrad håller på att ta över norra Europa.
Kanske danska motorcyklister lättare kan läsa svensk text, eller norsk, än att norrmän/svenskar begriper ett enda ord danska?

Livet handlar inte om hur man har det utan om hur man tar det (alla små löjliga händelser)

Man blir ju lite bekymrad när man ser att resultatet för Motopress år efter år visar miljonförluster. Hur mycket kommer att skäras? Ny red i både Finland och Norge, nedläggning i Danmark. Hur stor är upplagan och hur mycket har annonsintäkterna gått ned? Det verkar inte bara vara Allt om Mc som tagit stryk, Bike o MC-nytt verkar oxå ha tagit en hel del smällar men Motorrad lyckas åtminstone få ett plusresultat.

De svenska tidningarna som gör eget material har det tungt. De som får material gratis och gör en dålig översättning har inga kostnader och går med andra ord bättre. Inte så konstigt. Det underliga är väl att folk tycker att det är relevant att läsa vad en fet tysk tycker om en motorcykel i Alperna snarare än vad en svensk tycker om samma hoj i Bohuslän.

Vad är det för ny redaktion i Norge, Eskil har ju jobbat på Bike länge?

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.