Körkort Örebro

1 inlägg 0 nya
Körkort Örebro

Jag håller på och tar A-kort i Örebro just nu (Ottossons), men har ingen egen MC att övningsköra med. Tipsades om att flagga med intresse här i jakt på det.

Det är främst krypkörningen jag behöver arbeta på, alltså inte tal om något grusbus eller annat som orsakar nämnvärt slitage. Det allra bästa vore om möjligheten fanns till att rigga en bana, typ uppkörning-look-a-like och helt enkelt "nöta på" där. Naturligtvis för en skälig ersättning.

Lite kort om mig:

Sen 80-talist, läser statskunskap på Örebro universitet och påbörjar tredje terminen nu efter sommaren. Aspirerar på att kunna köra upp till hösten, vill gärna behöva kombinera A-kortet med studierna så lite som möjligt. Körtillståndet löper ut nästa sommar så det är främst därav, att slippa krabba med det igen, som jag gärna vill hinna med A-kortet nu under hösten innan tyngre studier tar vid efter våren. Hittills kört på trafikskolan två gånger, där med en BMW F 800r.

Om någon kan tänka sig att ställa upp med sin MC för ovan givet ändamål (alltså krypkörning i bana) i Örebro för en skälig ersättning så vore det alltså otroligt tacksamt :-)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.