Senaste aktivitet

"von-Klotenhjelm" har kommenterat på "Här blir körkortet digitalt"

Biltema´s Mc-tillbehör

Biltema´s Mc-tillbehör

Jag skulle vilja höra andra hojåkares synpunkter på Biltema´s MC-grejor.Om det är något som är värt att köpa.Själv har jag köpt motorolja där och batteri till min hoj utan anmärkning men jag tänkte höra om ni andra har någon erfarenhet av deras reservdelar,MC-kläder m.m.

Bikerdaddy

Har använt flera av Biltemas olika mc tillbehör. Rent generellt är de prisvärda men exvis bromsbeläggen till crossmc slits väldigt fort om man kör på lerig bana.

Deras oringskedja till cross har jag bara gott att säga om. Har även hört gott om deras crossdäck, dock ej provat själv.

Jag tror att man måste nog göra en bedömning för vart och ett av de tillbehör man funderar på och framförallt jämföra hur stor prisskillnaden är till alternativen. Dock så tror jag alla är överens om att Biltemas priser på mctillbehör är väldigt sympatiska i jämförelse med andras.

Per

Har kört med Biltemas mc-stövlar modell sport i ca tre timmar och är helnöjd. Har inte kört i regn än så jag vet inte om dom håller tassarna torra.

Citat Ayrton spothoj:

"Hur avgör man om oljan är bra?
Bara inte motorn skär ihop så kan man anse att oljan är bra eller?"

WTF?

Jag har blinkers och deras lastoberoende relä som jag tycker fungerar kanon, blev 440kr totalt vilket är under priset för en kellerman blinkers (orginalet) om jag inte minns fel och de andra kopiorna jag sett kostade 400kr paret. Kanonbra alltså!

Styrändesbackspegeln fungerar också bra, jag råkade dra sönder den ena men efter att ha fått tips om att sandpappra både "kulan" och leden som håller den så fungerar det utmärkt... har som mest vart uppe i 170 och då vred den sig inte iallafall.

Kör även med olja och oljefilter därifrån men har hittills bara kunnat konstatera att det var billigt och det verkar inte vara några problem hittills. Oljan har många kvalitetsklassningar så den ska vara av god kvalitet.

Om jag inte minns fel så var det en kille på sporthoj som kör med deras kedja, på en turbohoj så då bör den väl hålla för en vanlig hoj tycker man.

På Svenska Offroad Entusiasterna finns det en lång tråd om Biltema-prylar, 134 sidor och över 1300 inlägg.

http://forum.soe.se/showthread.php?t=33333

Sammanfattningsvis: prisvärda prylar, varierande kvalité, bra kundbemötande vid ev. reklamationer.

hejsan ja har dåliga erfarenheter av biltema oljor vill varna för dessa speciellt motorolja och 2-tacktsolja rena döden för växelådor och motorer

Jag har bara goda erfarenheter av Bitemas mc-prylar. Speciellt deras oljor är outstanding. Har kört 1000-tals mil på deras racing-helsyntetolja och den pallar för ALLT.

Vara efterklok är för mesar!

Jag köpte deras batteri för 500kr istället för att betala 2600kr på Lelles i Uppsala och än så länge funkar det perfekt .

Gäst (ej verifierad)

[quote=knegen]hejsan ja har dåliga erfarenheter av biltema oljor vill varna för dessa speciellt motorolja och 2-tacktsolja rena döden för växelådor och motorer[/quote]
Kan du utveckla det lite?

Själv har jag också bara goda erfarenheterr av biltemas mc grejor.

Lägg till ny kommentar

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera
Stäng Prenumerera på vårt nyhetsbrev: