Starthjälp Honda Cr -97 250

1 inlägg 0 nya
Starthjälp Honda Cr -97 250

Tja!

Försöker få igång en Honda Cr som krånglar lite och just nu så vet jag inte riktigt vad jag bör göra.

Första gången den inte ville starta så fick den ingen gnista, vi bytte tändstift men den startade inte. Skruvade då upp generatorkåpan och såg att det var väldigt skitigt där, sprutade 5-56 och rengjorde o sen gick den igång på första kicken. Efter det begav vi oss ut mot banan, men när vi väl är framme så startar inte åbäket. Trodde att den hade surat ihop eftersom att crossen stått lutad under färd, plockade ur stiftet och kickade med full gas (soppakranen av, givetvist;>). Satte in stiftet och försökte kicka igång den, men inget livstecken.

Vi lät den även stå nån timme och försökte igen men ville inte starta då heller. Detta borde betyda att den inte var sur utan något annat jävulskap hade hänt. Vi försökte även med startgas, men vad hjälper det om man nu inte har någon gnista.

Är det någon som har tips, eller kanske rent av tror sig veta vad problemet är kan gärna svara. Ska man ge sig på att köpa en ny tändspole och hoppas på det bästa?

//Ted

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.