ktm duke 690 -14 dör

6 inlägg 0 nya
ktm duke 690 -14 dör

Hej. Handlade mig en ktm duke 690 R -14 iår. Helt nöjd med hojjen men stör mig brutalt på att den kan dö då och då när man glider och växlar mellan 1 2 3:an. Hojjen är är strypt ner till 32kw för att få reggas som mellan.

Är det någon som har eller har haft en samma problem på sin hoj som vet vars felet ligger så är jag tacksam ideer. Kan de vara mappningen till 32kw som spökar?

Kan inte din KTM-modell men ibland har även en hoj med bränsleinsprutning en "gammaldags" tomgångsskruv - kolla om du kan höja tomgången något........

Kikade i en sajt med sprängskisser för parts på nätet, hittar inget mekaniskt att trycka upp trotteln med - allt verkar vara skött via elektroniken
kolla den här manualen för lite vägledning http://duke690r.com/files/3206084en.pdf

Känns inte som att det skulle vara nåt med tomgången. Den värkligt tvärdör ibland när man glider med kopplingen inne och växlar ner, oftast till 3an eller 2an å de spela ingen roll om man håller lite gas. Läste på internet att någon hade haft samma fel å de skyllde på mappningen från fabrik men de stod int om han hade löst de eller int.

[quote=Matsumoto]Detta hjälpte iaf på min!!! http://www.monomaniacs.nl/tnt/KTM-690/Stalling-and-throttle-issues[/quote]

Intressant länk, den söta kattungen gör den inte alls sämre :-)
Problemet går alltså att fixa tillrätta (hade liknande problem med en Big Twin med otäck risk för sladd).
Texten ger god vägledning plus orsaksförklaringen som skyller allt på sträng emissionslagstiftning o restriktiva buller/mullerregler.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.