Hjälp Suzuki rf900R

2 inlägg 0 nya
Hjälp Suzuki rf900R

Hej på er !

Har en liten fråga om hojen jag precis skaffat. Köpte mig här om dagen en suzuki rf900r
När jag kollade på den hade den stått i 2 månader. Startade upp den utan problem och den stod på chocken ett tag för att bli varm. När jag efter ett en liten stund stängde av chocken dog den, starta igen med chock men dog ganska kvickt efter de igen. Gjorde några nya start försök utan resultat, gjorde några " host" vid något tillfälle men inte mer än så och kände sedan doften av bensin. En av förgasarna "läckte* så antar att flottören hängt sig?

Väl hemma tömde jag samtliga förgasare på bensin via dräneringskruven längst ner på kopparna. Förgasaren som läckte gav jag ett litet knack på koppen med en ringnyckel ( läst att de kan hjälpa om man har tur när flottören hängt sig) Hade löst alla tändstift och vissa av dem var blöta. Fanns även några droppar bensin i luftburken. Efter gjort detta gjorde jag ett nytt försök men samma förgasare läckte igen. Så antar att den surnar igen pga av förgasaren

1: Vad tror ni mer erfarna meckare de kan vara ?
2: Vet ni om de finns renoveringssatser till förgasaren att köpa och isåfall var?
3: Har ni tips om vettiga mc verkstäder runt Borås/Ulricehamn/Gislaved ?

Tack på förhand

När det gäller orginalprylar handlar jag oftast på MSP www.motorcyclespareparts.eu som har allting på lager och är snabba på leverans.
Mc-shopen i Karlstad har specialiserat sig på delar till Suzuki.

...

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.