Fick en moppe på födelsedagen men vill byta den.

1 inlägg 0 nya
Fick en moppe på födelsedagen men vill byta den.

Fyllde år den 31 och fick en moppe blev skit glad men det var inte den jag ville ha, hade inte pratat med dom innan om vilken moppe jag ville ha för att jag trodde att det var 0% att jag skulle få en. Fick Viarelli Rivetto men vill ha en yamaha slider för stunt (begagnad). Jag försökte prata med min morsa förut för att jag inte ville ha min systers moppe för det var någon china moppe och det blev för jobbigt att dela men hon blev sur när jag började och det blev inget av det. Fick aldrig fram att jag ville ha en yamaha slider så hon köpte en Viarelli rivetto istället.

Nu fram till varför jag gjorde denna tråd. så klart vill jag byta moppen men kan inte direkt skicka tillbaka den så jag vill sälja den på blocket men jag vet inte hur jag ska säga det till mina päron. I någons annans ögon verkar det ser det ut som jag är någon skit som inte vågar men jag har aldrig var ett stort fan av att lämna tillbaka presenter eller bara säga att man inte gillar dom. vet inte vad jag ska säga till dom.

kan säga för att jag vill stunta som jag vill men dom kommer bara säga att jag ska göra det med min viarelli. eller för att jag behöver pengar eller nåt men vet inte hur jag ska lägga ut det.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.