Förgasarproblem??

1 inlägg 0 nya
Förgasarproblem??

Behöver expert-hjälp med min 2-takt CPI Hussar 2002. Köpt som icke fungerande. Den fick inget bränsle så tog för givet att det inte var ett stort problem. Detta har jag åtgärdat; 1. Gjort rent tanken, 2. Bytt till en Ny vaccum-kran, 3. Ny 16mm förgasare, 4. Nya slangar, 5. Nytt luftfilter.
Nu startar den om jag tar av hela luft-burken (sätter jag dit filtret igen så tvärstannar den). Om filtret är helt borttaget så kan jag köra den och den går mycket bra - som det verkar tills bensinen i förgasaren tar slut och jag får nöta lite på starten så att den får i sig lite mer bränsle då går den 200 - 300 m igen. Detta är ju ett av problemen men varför stannar den så fort luftfiltret kommer på? Tilläggas skall att det kvittar vilken av förgasarna jag väljer den beter sig lika med båda förgasarna. Kan det ha något med munstyckena att göra? Jag har för mig att det stod 50 på ett eller kan det ha med flottör nivån att göra, hur kollar jag det i så fall? Själv har jag tummen mitt i näven så jag behöver hjälp med detta problem, hoppas att någon hygglig kunnig själ kan hjälpa mig.

Persingen

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.