Garmin zumo 550 ihop med Motosonic 700 bh!

2 inlägg 0 nya
Garmin zumo 550 ihop med Motosonic 700 bh!

Hej alla!

Jag har köpt en Garmin zumo 550 som jag monterat på bågen. Köpte dessutom en handsfree "Motosonic 700 BH", som är en stereohandsfree, att montera in i hjälmen. Jag la ner ett "hästjobb" i söndags och monterade in grejorna i hjälmen så det blev snyggt. Detta är ett stereoheadsett med två högtalare med mic.

Problemet är att jag inte får upp volymen i min Motosonic. Tycker jag gjort allt som står till buds. Volymen är skitlåg och dessutom är inte ljudkvalitén den bästa direkt! Dessutom får jag bara ljud till den ena högtalaren. Claessons i Bromölla ringde PMC Bike i Bålsta som är agent, och dom sa att Garmin Zumo ev bara har en Bluetooth av "äldre" snitt som bara klarar mono!!! Någon annan som hört detta?

Någon annan som haft problem med sin Motosonic 700 BH?

Zumo har ej A2DP-stöd, dvs. stereo-ljud över bluetooth/blåtand.

Kör du med sladd så ska det funka. Jag har dock endast teoretiskt kunskap om detta, inte praktisk.

Det finns ganska mycket skrivit om detta på andra sidor, så googla eller se t.ex. http://bmwklubben.se/viewtopic.php?f=224&t=3316&hilit=zumo+stereo eller varför inte http://www.bike.se/forum/thread.php?t=4117

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.