Vinn trunk från Bridgestone

Chans att vinna en stor och praktiskt trunk från Bridgestone!
Passa på att ta chansen att vinna trunken som rymmer både skinnställ och hjälm, väskan innehåller även flera praktiska fack!
Mått på väskan ca 90 cm hög x 40 cm djup, smidiga att hantera då du enkelt den på rull med hjälp av de smidiga hjulen på väskan. Värde trunk: 1499 kr.
Alla som deltar och skickar in fullständiga svar får en rabattcheck på 300 kr som gäller hos utvalada Bridgestoneåterförsäljare.

Svara på frågan nedan, fyll i dina uppgifter och skicka in, svårare än så är det inte. Din rabattcheck skickas i ett separat mail till den e-post som du anger i formuläret.
Visste du att Bridgestone fram till 1971 var japans femte största motorcykelproducent, vad hette en av modellerna? 
 

Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Chans att vinna pågår till den 14 juli 2017. Du kan endast använda en rabattcheck per köp, checken är endast giltig hos de återförsälljare som är angivna på checken. 
Du får även tillgång till Bikes nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig  från nyhetsbreven via den länk ni finner i utskicket. OK Förlaget som äger Bike lagrar kunduppgifter för att kunna ge fullgod service och för att lämna erbjudanden om egna och andras produkter.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.