Vilken moped rekomenderar ni ?

28 inlägg 0 nya

köp 2 takt. derbi rieju (begangnat) lr en ny trigger.

TROR NI INTE HAN HITTAT MOPPE NU??? tråden är ju ett år gammal!

113bom! Denna tråd kan ju hjälpa andra i val av moppe också! Fortsätt med inlägg, det är alltid bra :)

Själv rekomenderar jag att du köper en ny Derbi GP1 eller begangnad om du inte har tillräckligt med pengar. Har en open själv med dragen v-ring å borttagna blindtarmar. Den har bättre axx och toppfart än en Aprilia sr50! (utan direktinsprut såklart!) Den gör typ 85 efter trimningen. Dom 85km/h jag snackar om skulle lätt vara 90 eller mer på en vanlig moppemätare. Jag har nämligen kommit fram till att Derbis mätare visar VÄLDIGT exakt, mellan 5-7 km/h mindre än andras mätare. Om du vill ha en ännu mer extrem moppe kan du ju köpa en Derbi GP1 Revolution. Något du borde ha i åtanke då är att service och byte av t.ex. tändstift blir kostsamt om du inte gör det själv. Detta beror på att motorn är innbyggd mellan kåporna och inte lättåtkomlig någonstans. Den drivs med hjälp av kedja istället för vanlig drivrem kanske jag borde tillägga, det är därför den är starkare! Den tillverkas inte längre heller, detta beror på att många tyckte just det att den var dyr i underhåll. Men köp om du har råd eller är händig själv! Du kommer inte bli missnöjd.

ja kör slider, är 191 lång, kanske lite lite men för dig äre nog inga problem, om du vill stunta ska du ha en slider, man lär sig HUR fort som helst!:) löcka te!

9 månader gammal tråd men jaja. kör inte scooter, det är bögigt. End of discussion.

Kvalité lönar sig sedan beror det på vad hen ska använda mopeden till ?

Sedan beror längd på personen och intresse även samt prislapp på mopeden och man ska inte köpa moped i god tro ,gör en flygande besiktning av mopeden innan köpet som polisen t.ex

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.