Honda Shadow avgassystem, HJÄLP!!

2 inlägg 0 nya
Honda Shadow avgassystem, HJÄLP!!

Hej! Jag har införskaffat en Honda Shadow VT125 och undrar om jag kan sätta ett Silvertail avgasrör som är gjord för en Shadow VT750C2 årsmodell 1997-2001 på den.
Jag vill ju ha lite mer ljud eller åtminstone ett annorlunda ljud och då innebär det (eftersom avgasröret är ihopsvetsat) att jag behöver byta hela systemet och då skulle det vart snyggt med ett sådant avgasrör.
Har nämligen hört att Honda Shadow VT125 har samma dimensioner men vill veta om detta stämmer.

Om du menar att hela avgassystemet inklusive krökar skulle bytas, är jag EXTREMT skeptisk till att det skulle passa utan stora modifikationer. Det är två helt olika motorer med inte ens samma vinkel mellan cylindrarna. 125:an har 90˚ vinkel och 750:an 52˚. En ganska avsevärd skillnad på gasflödet mellan de två maskinerna också. Tittar man på viktskillnaden mellan hojarna, bör även chassit skilja rätt ordentligt. Troligen betydligt mindre jobb i så fall att helt enkelt skära av original avgaspiporna före ljuddämparen och skarva på annat slutrör.

Speak with a soft voice, but always carry a big stick.

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.