Scrambler

3 inlägg 0 nya
Scrambler

Ska bygga en "Scrambler av min XTZ660 '92. Har skalat bort alla plastkåpor, lampor, tanken, störtbågar, instrument mm. Ramen har helt klart looken jag är ute efter, kommer bli en mindre tank och en "flat track"-sadel, rund kromad framlampa och gammeldags instrument.

Stötte på oljerören under tanken, som går in i ramen. Dessa lär bli problemet när tanken ska på. Nån som byggt nått liknande på en Tenere och har tips/lösningar på det?

Liten enkel (amatörmässig) skiss på hur jag tänkt det: (Tanken ska vara svart, även ramen ev., sadeln mörkbrunt randsytt skinn)

[img=253153]

(Vetefan hur man infogar bilder, bara en länk står där?)

(Alla delarna jag plockat av är till salu, svarta fina kåpor med grön/lila stripes, tank, störtbåge, skydd under, extraljus, ruta mm)

Tjena!
Du fick inte mycket svar här :) Hur har det gått med ditt scramblerbygge? Vilken tank hittade du som passa? Ska precis börja bygga scrambler av en liknande hoj, en Transalp 1994

Åker Transalp och bygger scrambler

Lägg till ny kommentar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.