Bild
Nästa artikel

Lustgas-kittad Indian Scout

Byggen

De schweiziska byggarna på Young guns har skapat den här motorcykeln för en sommar fylld av sprint race.

Young guns ligger bakom ett flertal byggen som uppmärksammats på senare tid. Verkstaden som de jobbar i ligger i staden Rapperswil, strax söder om Zurich. De lyckades fånga den amerikanska tillverkaren Indians uppmärksamhet och detta ledde till samarbetet som gjorde en här sprinthojen möjlig.

I grunden är den här en Indian Scout med stora motorn på 1133 kubik. Den har försetts med ett specialbyggt avgassystem från Akrapovic samt ett lustgassystem från brittksa Wizards of NOS. Både gaffel och stötdämpare kommer från Öhlings och bromsarna är produkter från italienarna på Brembo. De sportiga däcken kommer från Metzler medan instrumenteringen är från Motogadget och styret från LSL Motorcycle Parts.

Motorcykeln som kallas Miracle Mike är inte bara byggd för utställningar utan den kommer även att bekänna färg i ett sprintrace i mitten av juni i Paris under en caféracerträff. Den ska även köras i backtävling som arrangeras på fredagen av Wheels and Waves-festivalen.
 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.