Bild
Nästa artikel

Norska Mästerskapen

Robin Magneten Johansson
Nu är jag på Gelleråsen och tränar och kör två racehelger...

Nu har jag kört Norska Mästerskapen på Karlskoga/Gelleråsen och igår körde jag två kval. Jag kvalade in som 2:a och de var jag skit nöjd med.

Första racet gick igår lördag. Starten  den  hade ju kunnat gå bättre men kom i väg och på andra varvet vurpade jag efter start och målrakan. Hojen och jag gled en bit sen blev jag överkörd på höger underarm!! AJ, sen var det iväg till sjukstugan där dom trodde att de var en spricka i armen. Så iväg till akuten men Camilla och en evig väntan med en arm som bulltade... efter en lång stund så kom läkaren och sa... De är INTE någon spricka de är "bara" mjukdelarna som fått sig en ordentlig smäll! Men de är bara att bita ihop!När jag komm tillbaka till banan så hade Ida och pappa fixat klar hojen :) Tack så mycket för hjälpen!!

Vaknade på söndagen med en öm arm och en öm kropp. Men med ryggmassage från Christer så känndes de bättre i kroppen. Sen var det till att ladda inför racet som gick på söndag fm. Staratde som 2 och kom iväg 7-8 men kom i mål som 6:a och jag är nöjd med de efter vurpan och en öm arm.

Så nu ska jag ladda om inför bikeweek och racet nästa helg!

Robin Magneten Johansson

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.