Bild
Nästa artikel

Comeback 2016 RR SM

Robert Gull
Tanken var att jag skulle tävlat i Anderstorp SM #1

Nu är jag tillbaka, med lite roliga nyheter. Det är nämligen så att vi har införskaffat en ny race hoj som är byggd av SBK ONE.
Det är en Honda CBR600RR från 2013 och den är helt ny.

Tanken var att vi skulle ha kört racet på Anderstorp  helgen som var, men vi valde att hålla oss då vi hade lite för lite tid på oss att förbereda allt. Som ni vet så är det även väldigt länge sen som jag var aktiv, ca 1.5 år sen.
Och att åka till Anderstorp utan en enda träning hade kanske slutat sådär.
Nu i efterhand så känns det rätt skönt att vi inte var på plats, det var nog bra att vi missade all dramatik.
Jag följde allt hemifrån och vad jag förstår så är det störst bekymmer i Superbike klassen då vissa hade kört med Bikepromotion helgen innan och blev därför diskvalificerade trots att dem hade fått godkänt att köra. Väldigt konstigt tycker jag...

Men nu till det roliga! JAG HAR KÖRT HOJ!

Idag var vi på Linköpings motorstadion och körde, för första gången på den nya hojen och det gick riktigt bra.
Det var grymt väder och allt bara kändes kanonbra. ska jag vara ärlig så var jag jätte nervös inför det första passet. Jag valde att gå ut i den medelsnabba klassen som kör 1-1.05 tider då jag tyckte det kändes lagom att börja i. Efter första passet kom jag ner på 1.01 tider och valde till resterande pass att köra i den snabba gruppen.

Personbästa tid för dagen var 58.4 och då var bergskurvan sanerad, annars hade det kanske gått lite snabbare. Men jag är iallafall riktigt nöjd och känner glädje i hela mig :D! Det här har jag saknat!

Har även filmat lite under kvällen, ska försöka klippa ihop något så att ni också kan ta del av det :)

//Robban

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.