Bild
Nästa artikel

​Testkaravanen stöter på kameler

Redaxbloggen
Vi är just nu ute och testar två välkända asfaltsäventyrare mot årets uppstickare KTM Super Duke GT. Under ett av körpassen träffade vi de här nyfikna krabaterna.
Oväntade djur.
Någonstans i djupaste skogarna mellan Karlskoga och Nora finns ett lite udda inslag i djur- och naturlivet. I en hage där du normalt skulle vänta dig att se ett gäng hästar, kor eller en skock får fick vi istället syn på de här lurviga kamelerna. De här tre var dessutom både nyfikna och villiga att låta sig fotograferas.
 
När det gäller testhojarna har vi redan nu klarat av ett par rejäla körpass och i dag vankas det fotografering. Om KTM:s första sporttourer, Super Duke GT, kan mäta sig med mer välbeprövade BMW S1000 XR och Ducati Multistrada 1200 kan ni läsa i Bike 6/16 som finns i butik 17 maj.

Prenumeranter får tidningen först och till bäst pris. Börja prenumerera genom att klicka här.

 

Kommentarer

#1
2016-04-13 22:01

En Indier boende i Örebro blev arbetslös och hamnade på arbetsförmedlingen. Han fick frågan"vad jobbade du med i Indien innan du flyttade till Sverige?" Han svarade att "jo, jag jobbade som Kamelskötare." Handläggaren svarar "bra, då har vi ett jobb åt dig!"

Historien lär faktiskt vara sann, hans kameler syns på bilden.

#2
2016-04-16 10:53

@t
Känner en kuli som kör turister på sin trampcykel, men han är varken daglönare eller en kastlös indier.
En vanlig svensk entreprenör som själv tagit grepp på sin arbetslöshet relaterat till taskiga studieresultat och brist på yrkeserfarenhet........

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.