Bild
Nästa artikel

Imorgon börjar Intermot-mässan

Redaxbloggen
En av höstens två stora motorcykelmässor tjuvstartar i morgon med en pressdag där flera tillverkare kommer presentera nya modeller. Följ rapporteringen på Bike.se!

Intermot-mässan i Köln håller öppet från första till femte oktober, men redan i morgon tjuvstartar mässan med en officiell pressdag där flera tillverkare håller presskonferens. Bikes Petri är på plats för att springa mellan alla presentationer och ge oss ett första intryck av de nya motorcyklarna.

Bland annat vet vi att Kawasaki kommer presentera nya H2 i morgon efter veckor av korta klipp. Klicka här för all vår rapportering om den överladdade modellen.

Det är även då bland annat Ducati kommer ta tillfälle att presentera Scrambler (eventuellt 1299 Panigale), KTM kommer visa Freeride E-SM och BMW kommer bland annat visa nya S1000RR

Det är alltså mycket roligheter som kommer presenteras. Redaktionen kommer gå på högvarv och alla nyheter från Intermot hittar du så klart här på bike.se! 

Vad ser du mest fram emot från Intermot? Kommentera nedan!

Kommentarer

#1
2014-09-29 10:44

Kawa såklart, H2 närmare bestämt.
Fotografier tagna i vår köttvärld när nyheten nu äntligen lämnar viralstadiet, beskrivning om hur modellen känns att klämma och sitta på.
Mycket info, med eller utan vingar och alla andra detaljer och specifikationer!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.