Bild
Nästa artikel

Blogg: Vikten av en välfylld kyl

Redaxbloggen
"Det blir lätt mycket snack om fina verktyg när det ska inredas garage. Allt för ofta hastar vi förbi andra viktiga mänskliga behov".

Det blir lätt mycket snack om fina verktyg och prydliga verktygstavlor när det ska inredas i garaget. Alldeles för ofta hastar vi förbi viktiga mänskliga behov som behöver tillgodoses för ett lyckat mekande. Vi tänker så klart på vätskebalansen. 

Som tur var har vi en handlingskraftig ledare djupt nere källaren där redaktions­garaget är lokaliserat. Han rotade bland prylar och pinaler som inte längre användes, krängde iväg dem och såg till att investera pengarna i ett kylskåp med innehåll.

Samtliga garage-nyttjare har gett sitt utlåtande om installationen och funktionen – resultatet är idel lovord. Den håller temperaturen väl och surrar lagom hemtrevligt. Det känns lite överflödigt med kylfack och handtagen har förlorats någonstans på vägen men i övrigt verkar detta som ett genidrag.

Bike RETRO 2017

Bike retro En hel tidning dedikerad den nya generationens retro-motorcyklar och människorna bakom dem. Här får du två hårt granskande test av marknadens främsta livsstilshojar samt en mängd intressanta reportage från Sverige och utomlands. Vi ger dig koll på senaste tillbehören och presenterar resultatet av vårt eget customprojekt. Du är garanterad förstklassig inspiration till att själv ge dig ut på vägarna. Pris ink. porto i Sverige.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.