Bild
Nästa artikel

Blogg: Race of Champions by Mike Luff

Redaxbloggen
När mannen som gjort mest för inte bara svensk motorcykelracing, utan hela norden ringer och frågar om jag vill delta i Race of Champions är det självklart att säga ja!
Jag vill tacka Mike Luff på Gelleråsen i samband med upplägget Race of Champions. Inte bara för det upplägget utan för allt han har gjort för den nordiska roadracingen genom åren. 

Det var tack vare Scandinavian Open som jag själv blev helt förälskad i denna underbara sport. Sedan 1998 har detta varit en stor del av mitt liv!

Tack vare Scandinavian Open serien har jag fått vänner för livet som alltid finns i mitt hjärta. Vänner jag har kämpat emot på banorna runtom i Sverige, Finland, Norge och Danmark. Ibland med gråten i halsen efter ett dåligt resultat och någon gång glad som en lärka efter fin pallplats.

Mike, du ägde den bästa roadracingserien, Scandinavian Open, där allt bästa förare från alla nordiska länder kämpade mot varandra. Atmosfären på banan var fantastisk liksom den var i depån. Det gick nästan att ta på stämningen. Kan inte minnas ett enda tillfälle när det var bråk eller tjurigt i depån.

Det var även trevligt att träffa dig igen Hakki Maikola. Jag kommer aldrig glömma din generositet i Finland när jag hade en rejäl krasch i superbike-klassen 2004. Vi kämpade om samma titel men ändå var du den första personen som kom fram och hjälpte mig få ihop min Suzuki igen så jag kunde köra tävlingen på Alastaro. Det var fantastiskt gjort!

Lycka till nu Mike med allt du tar dig för i livet framöver och Stort Tack för allt du gjort för nordisk roadracing!

Bästa hälsningar 
Christer Miinin 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.