Bild
Nästa artikel

Äntligen är semestern över!

Redaxbloggen
Efter Bike Week gick hela redaktionen på semester, men nu är vi tillbaka igen och kastar oss direkt på nästa nummer.
Vad är en dag på stranden när man kan köra RC390 i Italien?

Likt varje år, för att passa in med tidningsproduktionen, har augusti varit en semestermånad för oss på redaktionen. Efter Bike Week försvann vi åt olika håll. Jag passade själv på att köra SM/SO-racen med min nya Yamaha R1 innan jag lämnade Karlskoga och höll igång träningen med bland annat två bandagar med Actionpics. 

Som ni märkt har nyhetsuppdateringen fortsatt här på bike.se tack vare gästredaktör Marc. Han har hållit er uppdaterade medan resten av redaktionen varit ute på diverse äventyr. Men nu är vi tillbaka! 

X-Bike är det som står på agendan, det blir grussprut av alla dess slag. I veckan ska båda Magnus iväg och köra enduroduell - tidningen kommer även innehålla bland annat touring i Marocko, produkttester och provkörning av KTM 690 Enduro R, Husqvarnas enduroprogram och Betas modellprogram. X-Bike är ute i butik den 25:e september.

Sen står Bike #10.14 på tur. Vilket påminner mig om hur mycket jag har att skriva de kommande veckorna, bland annat från mitt besök hos WSBK:s långsammaste team - EBR -  och Stockholms coolaste garage - 6/5/4 Motors. Till helgen blir det en kortvisit till Italien för att köra nya KTM RC390.

Nu är semestern över (tack gode gud) - fullt ös!

Kommentarer

#1
2014-08-25 15:28

Välkommen efter den lagstadgade påtvingade rekreationen. Med laddade batterier?
F.ö. har produktive Marc M. skött Nyheterna med den äran.
Tackar den gode Guden (med stort G) i förväg för alla kommande nummer av pappersmagasinet Bike som går att tumma på!
Vill ha nästa nummer snarast!

#2
2014-08-25 17:06

Howdy, är alla på plats nu? Även webbchefen/affärsutvecklare på OK-förlaget efter en skön semester i grusvägarnas Wermland?
Kanske du kan ha vänligheten att uppmärksamma Magnus Johansson att vi är några som väntar på svar på våra kommentarer i hans tråd
http://www.bike.se/forum/3390/ny-version-av-bikese-98391

#3
2014-08-25 18:07

Dom som sköter Bike.se har väl pappaledigt eller nåt ett par år till?

#4
2014-08-26 10:03

Hur är det med en liten resa till England, för att provköra CCM 450 Adventure, efter testet av 690 Enduro?

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.