Bild
Nästa artikel

Vi rensar garaget - plast bytes mot öl

Redaxbloggen
Som du säkert känner till finns det en naturlag som gör att stora förrådsutrymmen har en förmåga att dra till sig skit på samma sätt som skit drar till sig flugor. Efter att ha skickat senaste tidningen till tryck tog vi - äntligen - tag i vårt garage och städade rent det från diverse bråte.Bland alla fynd vi gjorde under städningen finns ett gäng kåpor. Oscar Algott lade genast beslag på de till Honda CBR 600 RR. Exakt vad han skulle med dem till besvarades bara med ett leende...

Men vi har också en komplett uppsättning racekåpor, inklusive tank samt framskärm till en Kawasaki ZX-10R som vi nu vill bli av med. Alltför länge har det legat på hyllorna i väntan på en ERF-säsong. De här plastbitarna förtjänar ett bättre öde! Alltihop lackerat av legenden, mästaren och Kungen - Bo Jensen från Kungsör. Pris? Ge ett bud, allt går till redaktionens kombinerade öl- och gokartkassa.

Kör du Rookie 1000 med en Kawasaki ZX-10R och vill bli sponsrad med ett komplett kåpset och tank? Skicka oss ett mejl, prylarna ska användas om det sedan blir ett byte mot öl, energidryck eller sponsorskap är upp till dig. Alla bud mottages.

Eller vad sägs om en tank till en Triumph Speed Triple från 2007? Dock bucklad på vänster sida... Fråga inte oss hur det gick till, vi är - som alltid - helt oskyldiga. Har du användning för den?Vi hittade också en cuts till en Suzuki GSX-R 750 från 2000 och dessutom en cuts till en Honda Hornet 600 från 2007. Båda har kärleksmässiga klösmärken i plasten och samma sak gäller: Ge oss ett bud på i form av antal pilsner, tänk på att det är fredag i morgon.


Som om inte det var nog, kanske någon vill befria oss från en toppbox tänkt för sporthoj. Märke okänt, årtal likaså. Vi har aldrig fattat finessen med den, när man reser med sporthoj är minimal packning en regel men du kanske har annan åsikt?

Seså, ge oss ett bud direkt här eller släng iväg ett mejl till simon.grabiec@bike.se. Vi ser det här som en välgärning mot miljön. Genom det här kretsloppstänkande kan vi kanske försvara ett par burnouter vid provkörningen av nya Triumph Rocket III nästa vecka... ;-)

Kommentarer

#1
2009-10-01 16:06

Toppboxen erbjuder jag en platta valfri starkbers för alt. ett helrör god rom :-)!

#1
2009-10-01 16:47

Budet är taget Gubbis, kom förbi och hämta upp när du vill! Väskan är därmed SÅLD!

#1
2009-10-08 20:34

Apropå Bo Jensen så har jag för mig att man som Bike prenumerant kunde vinna en av honom speciallackad TZR125 för en herrans massa år sedan. Det var samma år som jag tog lätt mc kort vill jag minnas. Vann den tyvärr inte så jag fick övertala päronen att köpa mig en TZR åt mig i stället =)

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.