Bild
Nästa artikel

Vi lever!

Redaxbloggen
Lagom innan lunch körde vi äntligen sajten live. På grud av några små bitar så valde vi att inte köra live innan helgen även om det var frestande. Det här är startskottet inför 2007! Förklaring kring detaljerna kommer. Men först på dagens schema finns både ett par möten ute på stan och någonstans en lunch. "Äta bör man..." Och så har vi också en tidning att göra klart. Webben kanske är en viktig pusselbit för framtiden men mat på bordet kommer fortfarande från papperstidningen.

Skicka gärna kommentarer och rapportera buggar per PM eller i GB. Vi har självklart testkört men jag blir förvånad om allt funkar i Mac och alla olika webbläsare direkt. Teknik är underbart men svårt.

Hjälp oss nu med att skapa innehåll. Ladda upp bilder, skriv om era bästa vägar och gör recensioner av produkter. Det är ni användare som bygger sajten. Vi på Bike tillhandahåller bara verktygen och betalar räkningen. Det här är er sajt. Kör hårt!

Kommentarer

#1
2007-01-17 00:20

Hur fasiken får man dit sin lille bild så att omvärlden kan skåda eländet ???

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.