Bild
Nästa artikel

Supersport VM på Miller

Redaxbloggen

Efter ett lyckat kval med en 15 e plats endast 2,2 sek från pole på den nästan 5 km långa Miller Motorsportpark, hade Alex och Cresto Guide teamet förhoppningar om en fin placering. Kvalet gick inte helt smärtfritt med en vurpa, efter 15 minuters reparationer gick det att fortsätta på samma cykel och Alex kunde köra samma tid även efter vurpan som han körde före incidenten.

Alex racestart var inte bra, och dom första varven gick inte så bra som dom borde. Teamet kunde se att något inte stämde. Alex slutade mycket besviken på en 15 e plats.

Vann gjorde för andra året i rad Kenan Sofouglu före Eugene Laverty med Joan Lascorz på 3 e. Alex ligger fortfarande på 14 e plats med 23 poäng. Leder gör Sofouglu på 142 poäng, Laverty 2 a med 136 ,och Lascorz 3 a med 128 poäng.

Alex:
Jag är väldigt besviken, denna helgen gick träningen riktigt bra jag kände att det fanns mer att ge, och det var tätt frammåt i listan. Av någon anledning gick starten uselt och jag fastnade bakom långsammare förare. Jag försökte allt jag kunde men det stämde bara inte, det gick riktigt dåligt. Ju mer jag tog i ju sämre gick det. Före racet trodde jag att det skulle gå bra och en top 10 placering inte var omöjlig. Nu är det bara att åka hem och vila ett par veckor, det har varit väldigt intensivt dom sista 2 månaderna. Nästa race går om 4 veckor på Misano i Italien ännu en ny bana för mig.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.