Senaste aktivitet

Sug på den!

Redaxbloggen

Äntligen fick vi upp de första filmerna för Bike TV på webben! Satt igår kväll och svor över att det verkade finnas någon slags proxyspärr mot ftp på mässnätet. Får erkänna att jag till slut tyckte att enough is enough och valde mat, öl och ett par drinkar framför ytterligare en kväll vid datorn. Käkade middag på Zum med KTM, MCM, Guzzicenter, Moto Speed och ett gäng till. Fortsatte sedan med Annie och Hannu till Verandan för Sofia Talviks releasefest. Vår forna layouttjej är grym som artist och har nu släppt sitt andra album. Hannu och jag kunde kosta på oss ett par lemonaddricka som premiärdricka efter att fått klart två inslag.

Så är filmerna bra eller fullständigt kassa? Ja, resultatet är upp till andra att bedömma. Själv fokuserar jag mest på det kackiga språket och alla tusen saker som kan förbättras. Men det är inte det som är det viktigaste just nu. Det viktigaste är att Bike faktiskt som enda motorcykeltidning gör just det här, laddar nätet med även rörliga bilder. Dessutom så live det kan bli direkt från mässgolvet. Vi tror på nätet som media och tänker befästa positionen som nummer ett i hela norden.

Kommentarer

#1
2007-01-27 19:00

Jättebra och roligt att se, inslaget skulle kunna vara ännu längre så nästan alla hojtyper kommer med. Men mer kommer väl.

#1
2007-01-27 13:07

Jag vill se bilder på BMWs K1200R som är ombyggd!
Den är ju ännu fetare än original!

#1
Anonym
2007-01-27 11:05

Guldgrej! Lika spontant som intensivt känner jag att detta vill jag se mer av!
Riktigt bra initiativ.

/H

Logga in eller skaffa ett konto för att kommentera

Gratis nyhetsbrev!

Testa vårt nyhetsbrev för att inte missa de viktigaste händelserna. Din epostadress är allt som behövs.

Du kan när som helst välja att inte ta emot fler och din adress säljs givetvis inte vidare till någon annan.

Stäng Prenumerera på vårt nyhetsbrev: