Bild
Nästa artikel

Första kontakten med Street 750

Redaxbloggen
Harley-Davidson håller lanseringen av nya Street 750 i Madrid och Bike är självklart på plats för att provköra tillverkarens nya inriktning.

Det var traditionsenligt tidig väckning i morse för att hinna med flyget mot Madrid. På plats var det direkt dags för presentation av den nya modellen och en kortare tur genom staden.

De tidiga intrycken är goda. Det är en lättkörd och trevlig motorcykel som verkar locka målgruppen - det vill säga mig.

Jag med mina 21 år fyllda är kanske några år för ung för att vara den typiska köpare, men faktum kvarstår att Street 750 är en av de Harleys som intresserat mig mest. Sportster har tidigare varit relativt ensam om det. 

Street är en helt ny inriktning för Harley, utvecklad med hjälp av en ny generation förare, och det ska bli intressant att få köra den upp i bergen imorgon. Det finns några frågetecken efter dagens körning och imorgon hoppas jag bekräfta dessa. 

Ett stort utropstecken är dock att den inte kommer levereras med ABS det första året. I dagsläget står det inte ens klart om det kommer till 2016. Enligt Harley är det den globala feedbacken som varit med och bestämt detta, men att det vid stor efterfrågan snabbt kan bli aktuellt. 

Kommentarer

#1
2014-03-27 14:11

Vet inte vad som ser värst ut, fälgarna eller Scaniaskorstenen?
I övrigt en positiv uppenbarelse.
Man får väl hoppas att dom inte tagit Sportsterspisen rakt över, för den är en riktig dryging.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.