Bild
Nästa artikel

Snart är det hojmässa, vi ses väl där?

Redaxbloggen
På torsdag öppnar mc-mässan och givetvis åker jag motorcykel dit. Fast just det där sista tror jag att jag kommer att få ångra en smula...

På onsdag förmiddag surrar jag packningen och susar sydvästerut mot Göteborg och årets motorcykelmässa. I morse hade jag tolv minusgrader hemma, svalt, och är skulle det vara lite varmare i mitten av nästa vecka – törs man hoppas på strax under nollan? – blir jag både gladare och varmare.

Något annat som skulle göra mig glad är om så många som möjligt kom att hälsade på oss i montern (hall B, monter 01:21). Vi kör ett nytt tema i år som är lite, hur ska jag säga, personligare. Bike Unplugged skulle albumet heta om vi vore ett rockband.

Ducatin har ju som sagt varit lite svajig på den elektiska fronten på sistone men om jag laddar batteriet fullt innan jag drar så tror jag det ska fungera hela vägen ner. Men för säkerhets skull kanske du som ska åka mellan Stockholm och Göteborg på onsdag kan packa ner startkablar. Ser du någon som står i vägrenen och ser missnöjd ut bredvid en Ducati Monster med gul packrulle bakpå så är det troligtvis undertecknad i desperat behov av några extra elektroner.

Eller är den någon annan som ska åka hoj från Stockholm? I så fall kan vi ju samåka. Har du en touringhoj med helkåpa kan du få provköra min Ducati hur mycket som helst, kan den blir bättre (för mig)?

Det blir som det blir med den saken, jag lämnar huvudstaden bakom mig vid niorycket på onsdag. Och om inte annat så ses vi i Göteborg!

Kommentarer

#1
2014-01-17 14:00

Galning! ;-) Ta med dig varm choklad, dubbdäck och eluppvärmda kläder.

#2
2014-01-18 14:25

Oki, då ses på fredag eftermiddag! Om du har tinat upp till dess... ;-)

Men, allvarligt. Det går ju att köra hoj så här års, rent temperaturmässigt, med en himla massa kläder och frekventa pauser. Kylan kan man klä sig mot. Halkan är värre. Men där har du ju rejäla sulor, har vi sett.

God tur och kör försiktigt!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.