Bild
Nästa artikel

Redaxkonferensen är avslutad

Redaxbloggen
Efter två dagar snack, med paus för middag på just Paus, har vi efter redaxkonferensen lagt ut riktlinjerna för 2007. Som du kanske förstår av den nya sajten är det en grym satsning från Bikes sida under det här året. Bike är inte bara en tidning, Bike ska vara det självklara valet för motorcyklister oavsett media.

Webben kommer allt starkare och den som inte förstått det lever mer i historien än i framtiden. Att Bike dessutom leder utvecklingen och inte följer den, är jag förstås ruggigt stolt över, något annat ska jag inte påstå... Johan Åkesson har gjort en fantastisk programmering.

När gurus snackar om Webb 2.0 idag kan vi bara konstatera att där var vi redan 2002. Idag är grunden av den sajten självklart kvar men utvecklad ett par snäpp till. Vi är grymt stolta över funktioner som Vägtips och de interna klubbarna. Utöver detta finns det självklart en mängd andra små förbättringar gömda under vad som till synes är samma gamla vanliga sajt. Som användare har du alla möjligheter att påverka hur forumet ser ut, i inställningarna kan du exempelvis välja vilka forum du inte vill se, vilket gör att de som inte vill varken behöver se moped eller 125.

En mer avancerad webbsajt för motorcyklister finns varken i USA eller Europa vad jag vet. Håller du inte med? Om du har koll på en sajt som är häftigare så får du gärna kommentera denna blog med en länk.

Se den nya sajten som ett startskott på ett hett år. Det blir mycket rock n' roll 2007!

Kommentarer

#1
2007-01-18 06:56

Bike rules!

#1
2007-01-21 01:42

Inte många bikers kan läsa japanska tecken, kanske finns de världsbästa hojsajterna ändå på deras elektrotekniskt världsledande ö? Annars hjälper jag gärna till att dunka er i ryggen så att slagen fördelas jämnt över hela kroppen nu när alla bikeredaktörer slår sig hårt för bröstet. Grattis till fortsatta snygga utvecklingen när ni drar ifrån övriga elektromagnetiska mc-blaskor med hojlängder!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.