Bild
Nästa artikel

Perverst på crossbanan

Redaxbloggen
Medan tidningarna skriver om ökning av antidepressiva piller för unga människor, krigsrubriker talar om eurokollaps, varsel och lågkonjunktur så hittar vi lösningen på allt ute på Järva MK.

Jag har haft kvalitetstid med nya motorcykeln i helgen. Den är verkligen helt galet bra, the best there is. Det är egentligen helt sanslöst att ta ut en 350 EXC-F Six Days sådär otäckt orörd, sprillans ny, och sedan brutalt köra skiten ur den. Perverst men läckert. Är det litet kinky att tända på det där oskuldsfulla?

 

Säkert var det dyra två timmar på crossbanan i helgen om man funderar på värdeminskning. En polare kallade det för kapitalförstörelse. jag kallar det för en underbar helg. Perspektivet skiljer sig åt. Precis som ett varv på Nürburgring så "kommer det ändå aldrig upp till sitt rätta värde hur dyrt den än är", som vi så många gånger tidigare har konstaterat.

 

Nu blir det till att ladda inför GGN. Kommer att köra lite updates från helgen här på bloggen. Förvänta er inga stordåd, jag är långsam motionär, men jag kommer ha lika kul för det. 

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.