Bild
Nästa artikel

Nya sajten är född!

Redaxbloggen
Vi klickar oss febrilt igenom sajten som äntligen börjar bli färdig. Johan Åkesson sliter från Örebro, jag letar YouTube-klipp och försöker få till ett par filmer. Nivån när det gäller webb-TV är ganska spridd. I ena ringhörnan har vi Auto Moto & Sport som dänger samtliga svenska och internationella kollegor i väggen, i andra ringhörnan biltidningen EVO som trots sin storlek och nivå i övrigt är ett skämt som är sämre än vad en liten klubb i Sverige skulle kunna prestera. Var vi kommer att hamna? Tja, förhoppningsvis någonstans där imellan...

Status för redaktionen i övrigt: Johan är tillbaka från ett par dagar i Norrbotten och Lappland där han lyckades dra på sig en förkylning. Olle jagar custombyggen, Niklas gör en PowerPoint och Tobias planerar sin racingsatsning.

Imorgon blir det redaxkonferens och allmän visning av sajten. Intressant att se hur reaktionerna blir...

/ Magnus

Kommentarer

#1
Anonym
2007-01-16 11:10

Nya sajten ser kalas ut! :D

/Henning

#1
Anonym
2007-01-16 14:08

Lite förvirrad blev jag men det klarnar nog. Bara bredbandsbolaget får igång linan efter "Per". Med vanligt modem blir det lite tungt.

#1
2007-01-16 15:24

Magnus, vem kan blogga på Bike?

#1
2007-01-16 16:57

Idag är blogg bara för redax. Behövs funktion för fler bloggar?

#1
2007-01-16 17:56

Gött med en ordentlig sökfunktion till forumet!
Finns det möjlighet att bevara gamla trådar?
Jag kan inte se dem som det är nu.
Jag är ingen bloggare, men det är skoj att läsa andras,
så släng upp en bloggfunktion till profilsidorna, det vore skoj.
Finns ju många duktiga skrivare här inne.
Kul med en uppdaterad sida dock, bra jobbat.

#1
2007-01-17 08:01

Nya sajten ser mycket bra ut, så bra jobbat. Men önskvärt är att utseendet på gästböckerna återgår till det gamla för det kändes mera personligt! Istället för att skriva i en separat ruta och skicka så återgå till det gamla. Att aviatörernas bilder måste godkännas känns som överförmyndaskap, att galleribilderna måste godkännas är en sak men herregud Aviatörernas???? Men med beröm godkänt i alla fall.

#1
2007-01-17 09:51

Jag tycker det ser bra ut. Behöver bara lite tid för att lära mig hitta allt och för att vänja mig. Så...jorå det funkar ju för sjutton gubbar.:-)

#1
2008-03-24 15:55

Hej Magnus!
Är nog i helt fel forum för denna fråga, men vet inte vart jag skall fråga! Vart kan jag få reda på om var och när det finns bankörning i eran regi, på Gälleråsen eller kinnekulle, tacksam för svar!
Mvh Magnus Englund
magnus.englund@lundgrenssverige.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.