Bild
Nästa artikel

Live från mässan

Redaxbloggen
[1231]Nu ska det glöda om fiberkablarna! Vi rapporterar direkt från mässan under hela helgen. Redan två timmar efter öppnande hittar du flera nyheter från mässan. Vi fortsätter att rapportera och jobbar på att få igång webb TV-inslag under kvällen. Men att få något gjort i montern är inte helt lätt med tanke på att så här inledningsvis verkar jag känna hälften av alla besökare. Sandy Berlin vill snacka race, motardnissar om sladdar, Jarna Pere om Dainese, Backlund om nästa säsong och Sancho om sina pit bikes. Det är kanon! Om tjugo minuter lämnar jag över stafettpinnen till Niklas. Vad tycker du om mässan? Lämna gärna en kommentar här.

Kommentarer

#1
2007-01-25 17:58

Det var en schysst mässa. Enormt stor och mycket att kolla på. Ska jag klanka på ngt är det på att Moto-Guzzis nya 940 custom och Ducatis Desmosedici inte fanns på mässan. Annars blev jag lite kär i Moto-Morinihojarna. De har väl kanske inte riktigt lyckats matcha ex vis Monster och Tuono, men fräcka är de!!!

Sen undrar man ju vad somliga idioter (utställare som stinker sprit och uppför sig därefter) i A-hallen sysslade med???

#1
2007-01-26 09:12

Ok mässa, inte mer. Få riktigt kul nyheter och trenden med nakna hojar, atvs, eumoppar och pocketbikes fortsätter. Snyggaste hojen var Ducce 1098s...snyggast monter hade KTM.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.