Bild
Nästa artikel

Fullt ös, nästan medvetslös!

Redaxbloggen
Underbara tillvaro! Det är fullt ös med nya sajten, att smälla ihop det sista till nummer tre, att planera inför den kommande mässan, att prova sköna energidrycker till Minibike och att skriva ledare. På lunchen drabbades jag av ett hysteriskt hojkörarsug, vilket gör att jag måste ner i garaget och torrgasa lite efter jobbet. Såg att vårat nya garage är inbäddat i ett dammhölje som inte går av för hackor. Semipedant som jag är höll jag på att trilla baklänges när jag såg att min KTM 525 var grå istället för orange, och det på bara ett par veckor... Skit är bara förnamnet. Slide in - burn out!

Kommentarer

#1
2007-01-17 16:51

Kör hårt grabbar! Med sajten, tidningen, energidrycker, ja allt ni tar er för! Kul med en blogg med bilder! Ses på mässan! // Jannica

#1
2007-01-17 19:13

Yeah man... Snyggt jobbat! Den här nya sidan är snygg och det är mera "liv" i den. Jag skall med glädje följa bloggen... :-) Har ni funderat något mera efter mötet vi hade? Vi ses på mässan! Kjelle KJECOP

#1
Anonym
2007-01-17 20:54

Om du dricker för mycket NOS-dryck och då får mer energi och kanske kör ända upp på varvstoppet med ditt skrivande! Då kanske du börjar stamma i slutet av meningarna-na-na-na-na-na?!

Undrar om inte jag är trött och skall gå och lägga mig nu...

/H

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.