Bild
Nästa artikel

Årets första test har dragit igång

Redaxbloggen
Första testet för i år har smygstartat och fyra allroadmotorcyklar, däribland nya Suzuki V-Strom 1000, ska göra upp på nysopad asfalt.

Igår flängde jag och Jonathan runt Stockholm för att hämta testets fyra deltagare: Aprilia Caponord, Kawasaki Versys 1000, Suzuki V-Strom 1000 och Triumph Tiger SportUnder dagen har samtliga testats i bromsbänk hos Stockholms MC-Varuhus och imorgon tar vi sikte mot Lunda flygfält för prestandamätningar. På torsdag blir det ”fotodag” med Bikes mästerfotograf Simon Hamelius och under fredagen kommer vi enkom att ägna oss åt att köra.  Veckan är med andra ord fullbokad då vi även ska hinna med en hel del andra mätningar som test av ljus, vikt och mått.

Glöm inte att tuta och heja på oss där ute! Skriv gärna en kommentar nedan om du har några specifika funderingar kring någon av modellerna som testas. 
 

Och inte minst - vilken av hojarna tror ni kammar hem testet?
 

Testet i sin helhet kommer ni att kunna läsa i Bike #5, ute i butik den 8:e april.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.