Bild
Nästa artikel

Vist i dagens race med 15 sekunder

Pontus Duerlund
Dagens körning gick kanon och känslan var perfekt!
La familja
Podium Falkenberg
Dagens race startade med en helt OK start inte den bästa men helt okej. Tog starten och först in i första sväng drog en lucka direkt ner till Alexander. Efter bara ett par varv kände ja hur bakdäcket började släppa och förstod inte riktigt varför då vi hade allt under kontroll med tryck temp och slitage. Eftter 12 varv körda blev det rödflagg då Denny & Krister bohm gick omkull. Omstart med 6 varv som återstod. gjorde en kass start men var endå med som topp två. Jesper tog chansen att vara först in i första böj och hade ledning varvet runt innan jag svarade med en omkörning efter rakan. Drog direkt och fick genast en bra lucka och gick i mål efter 6 varv med 5 sekunder ner till Jesper.

Med en total sammanställning på 15 sekunders ledning och troligen ett nytt banrekord på 45,8 låg. Rekordet är inte helt klart då FMK inte har någon koll på vem som har det och på vilken tid men efter lite sökning innan helgens tävling så fick jag ett svar att rekordet låg på 45,8,76 vilket jag lyckades ta med bara ett par hundra delar spelar ingen roll imorogn är det en ny dag och jag är laddad för att åka fortare! Falkenberg är en utav mina favorit banor som jag tycker mycket om så jag ser mycket fram emot morgondagens kval och race!
Kvalet samt racet går samma tider som idag 

Kval 9:30
Race 13:55
Ni följer det live på Raceresults.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.