Bild
Nästa artikel

Träningen ifrån Valencia

Pontus Duerlund
Rapport ifrån torsdag & fredags träningar här på Valencia banan inför kommande race på söndag

Torsdags träningen började med att köra in en ny motor & koppling det två första träningarna innan rullen vreds i botten och oj vad jag har saknat det och fick direkt ett stort leende på läpparna.

Tredje passet gick sådär då jag inte lyckades hitta runt lika bra som förra året och kom inte på vart i körningen felet låg men jag åkte runt banan på 1,40,2. Fjärde passet gick bättre och vi hittade en annorlunda ändring på cykeln i rätt riktning som resulterade sista passet till en tid på 1,39,7 

Dagens två körningar var det mer blandade känslor av 

första passet gick helt åt skogen och jag kände mig som största loser föraren som varken kunde fram eller bak på cykeln. Fick inget i körningen att fungera trots att jag kände mig fokuserad och tiderna sög när jag kom in slutade bästa tiden på 1,41,2 som jag helst inte vill nämna & bara glömma. 

Andra passet gick desto bättre, vi hittade en grym inställning och cykeln kändes som min igen och jag körde nu låga 40 tider under halva passet och klev sedan ner på 39 tider och satte bästa på 1,39,5 med smått regn fallandes ifrån himlen. 

Jag är ännu inte nöjd med körningen men jag har gjort många förbättringar och lärt mig mycket ifrån tidigare körning härifrån. Imorgon skall jag köra 1,38 tider och här säger jag bara punk slut. Målet kommer att vara 1,38 låg men kommer jag ner på 1,38, 6-8 är jag nöjd. Vädret imorgon skall vara fint och det skall även hålla i sig hela helgen. Bättre bilder med de fina kåporna kommer från imorgon och på söndag, förtillfälet har träningskåporna fått spendera lite tid med cykeln.


Har även redigerat ihop en kort film ifrån depålivet här i Spanien på Valencia banan, kika gärna in på min hemsida genom att trycka på länken. Ge mig gärna feedback tankarna som snurrar i huvuet på dig och säg vad jag kan förbättra eller vad som redan är bra! 
Det är min andra video redigering någonsin så var lite snälla :D 
Pontusduerlund.com

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.