Bild
Nästa artikel

Träningen har gett resultat

Pontus Duerlund
Efter två dagar på Karlskoga packade jag min väska för en vecka i Spanien fullsmockad med träning som nu är slut men resultat har visats!
Träningen för de här gången är över och jag ser redan fram emot kommande resa, skall jag beskriva dagarna med tre ord så ser det ut såhär. Tufft, kul & lärorikt har det varit för mig här nere, jag har inte bara suttit på motorcykeln mycket utan jag har lärt mig många nya träningsmetoder för att stegra min utvecklingskurva. Jag kommer givetvis fortsätta med detta och ligga i hårt för att nå nya mål.

Nästa gång jag åker ner kommer jag bli tränad och coachad av världsmästare tillsammans med förare som siktar mot toppen, känslan är fantastisk och jag har nu på riktigt fått in en fot på rätt ställe här nere. Nästa gång kommer vi även lägga många varv på en helt ny bana som öppnades i söndags som verkar grym för teknisk träning på större cykel. Det är en bana som är ca 2,7km lång och normal bred vet inte exakt mått. Den har allt från långa svepande partier med fart till mer tekniska partier där man måste ha tungan rätt i mun.

Teamet är nöjda med dagarnas prestationer från min sida och vill fortsätta satsa hårt på mera träning i den här inriktningen. Nu tar jag flyget hem för att träffa min sambo Felicia och spendera lite romantisk tid tillsammas med henne.

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.