Bild
Nästa artikel

Signerat för nytt Team 2017-Moto2

Pontus Duerlund
Kontraktet är signerat och jag är färdig för full säsong i Moto2 EM

Hej har inte riktigt gått ut helt officiellt med all information men här kommer den för er som inte redan vet! 

Jag har nu signerat och gjort klart att jag kommer forstätta köra ett år till i Moto2 EM men denna gången i ett Spanskt team på en Kalex motorcykel. Jag är otroligt nöjd och tacksam för denna möjliheten jag fått och nu känns det riktigt kul att få göra om allt en gång till fast med mer erfarenheter från förgående år. Nytt team inebär mindre jobb och större chanser att nå mitt mål. Jag kommer få mer hjälp och support när det kommer till chassi och fjädring samt mer körning på de Spanska tävlingsbanorna vilket jag ser fram emot enormt!

Teamet heter Bullit motorcycles och har betydligt större resurser än vad vi haft tidigare. Ytterligare ett steg i rätt riktning har jag tagit mig an och hoppas det bara fortsätter. Snart är det även dags att dra ner till första tävlingen och jag hoppas jag kommer få minns lika bra support från er här hemma som jag hade under 2016. Ni som hjälper mig framåt håller tummar och tår för min skull ni är helt underbara. Alla som varit med och gillat/delat och följt mina rapporter under pågående säsong. Hoppas ni hänger i lika hårt om inte hårdare!!

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.