Bild
Nästa artikel

Morgonens kval

Pontus Duerlund
Kvalet är nu avklarat och lyckat tillslut med en tid som jag blev nöjd med
tidigt kval som startade redan kl 9 vi var först ut och jag var riktigt uppvämt och klar. 
gick ut och allt kändes bra satte en 1,7,0 tid ganska tidigt men viljan ville mer och focuset låg på 6 tider.

efter 20 minuter körda utav kvalet var det två st som tog min tid på 1,6,8-1,6,9 tider och det var bara ut och köra igen för att se om jag kunde påverka pole platsen. När ja åkte ut tänkte ja direkt nu skall ja åka och ha kul med 110% fokus  och jag vet att ja både kan åka fort och viljan fanns verkligen där idag. Som många vet är jag inte superkvalare men jag gjorde en god insats och satte 3st tider inom 6 sekunders marginalen. resultatet slutde med 1,6,7 som resulterade till en pole plats. 

racet startar 13:50 och jag vet att jag presterar till 99%  bättre på race än kval så jag ser fram emot ett grymt race med mycket fighter och givetis ett rent spel. 

Som en del vet började jag med att hoppa rep en stund innan dels för att värma upp axlar och få lite extra flås i kroppen. ser även att det finns ett par andra som sett mina konstiga ideér och även börjat med det själva. Tycker det är roligt att jag syns och att andra tilltar samma medel för att göra likadant.

Kanske dags att hitta något nytt ? :D
Glöm inte att följa racet live på amigoo.se ni hittar en snabblänk på mitt förgående inlägg givetvis.
//pontus

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.