Bild
Nästa artikel

Min hemsida är redo för feedback

Pontus Duerlund
Efter mycket fix och trix med allt från namn till utseende för min nya hemsida är klart för att visas för er, ge mig gärna lite feedback om vad ni tycker och tänker om den och finns de något jag kan ändra/förbättra låt mig veta!

För att komma till Sidan klicka HÄR!

Äntligen har min hemsida blivit online och ni kan nu beskåda vad jag har att visa er. Efter mycket tänkande och ändrande fram & tillbaka så känner jag mig ganska nöjd med vad vi har skapat för hemsida. Tanken med sidan är att samla alla läsare och intresserade personer runtomkring min karriär inom motorsport. Jag kommer att dela med mig av rapporter kring min träning och tävling samt lägga upp bilder/filmer på det som vi håller på med och älskar mest. 
Det skall även finnas en kalender på datum när jag kör tester, träningar och givetvis tävlingarna, inom kort kommer det även att finnas en shop där ni kommer kunna köpa lite kläder och andra små produkter som hjälper till min motorcykel finansiering.   

Sidan är ännu inte helt färdigt men jag jobbar på det, jag är såpass nöjd med hur den är just nu och vill gärna visa upp och dela den för att få lite feedback från er läsare om vad som är bra och kanske de som kan bli ännu bättre! 
Jag skulle vara oerhört tacksam om ni hjälper mig att dela och sprida hemsidan till vänner och bekanta det hade hjälp mig att synas mer.
www.PontusDuerlund.com

Tack till:
Oscar Paulsson för all hjälp du gett mig att få det från ide till verklighet jag är otroligt tacksam! 
www.23Racing.se

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.