Bild
Nästa artikel

Laddad för Catalunya

Pontus Duerlund
Race två ligger nu farligt nära och jag är redo för nya fighter på en bana som bjuder på otroligt bra racing.

Kommande race är endast bakom hörnet nu och nu på Onsdag flyger jag, tjejen och mekanikern Niklas ner till Barcelona för att vara med och fightas om EM poäng. Denna gången skall vi köra på circuit de Catalunya som är en fruktansvärt fet bana som verkligen bjuder på allt från tekniska till snabba partier. Catalunya banan är en bana jag verkligen tycker om att köra och tror jag kommer kunna vara bra med på, jag har tränat hårt och jobbat mycket med kondition & koncentration för att ha möjligheten att hålla bättre fokus genom hela race distansen. Kanske låter lite löjligt för vissa men vi har spelat MotoGP och kört ganska många varv runt banan samt studerat filmer och onbord klipp ifrån moto2 förare för att förhoppningsvis vara bättre förberedda för racet som kommer. 

Har aldrig kört med nya teamet på denna banan men jag tror att torsdagsträningen kommer ge oss en fin inblick på min körning och datan vi får ut kommer att analyseras för att få cykeln så perfekt som möjliogt för min körning. 
Mer information kommer att läggas ut löpande här på bike samt facebook och min nya hemsida som nyss kommit upp och länkar till mina sociala medier hittar ni här.

Facebook - PontusDuerlundRacing
Hemsidan - PontusDuerlund.com 
Bike  - PontusDuerlund/Bike

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.